Hur man raderar en biljett

Börja med att logga in på BoxOffice och öppna den order du vill radera.

Du kan söka på ordern genom att välja ”Sök” i översta vänstra hörnan.

Du kan sedan söka på kundens mailadress, namn, telefonnummer, ordernummer eller streckkod:

Du har nu funnit och öppnat kundens order.

Ifall du vill radera hela ordern, så ska du sätta ett hack i rutan vid ordern och sedan välja ”Annullera”:

Vill du inte radera hela ordern så ska du trycka på pilen (som visar neråt), sedan hacka i boxen för den/de biljett(er) som du önskar att radera, och välj ”Annullera”:

Härefter poppar det upp ett fönster där du ska välja en annulleringsorsak.

T.ex. har kunden ångrat sig och inte önskar att reservera biljetter, kan man välja ”Kunden har avbeställt”.

Finns det inte en orsak som stämmer överens, så kan du skriva in anledningen under ”Beskrivning”:

Kom ihåg att trycka godkänn till slut.