Hvordan sletter man en billett?

Start med å logge inn i BoxOffice og åpne orderen du vil slette.

Du kan søke på orderen ved å velge fanebladet "Søk" øverst i venstre hjørne.

Deretter kan du søke på kundens e-mailadresse, navn, tlf-nr, ordre ID eller strekkode:

Nå har du åpnet kundens ordre.

Hvis du vil slette hele orderen, huker du av til venstre for orderen og deretter velger "Annuler":

Vil du ikke slette hele orderen, trykker du på pilen, og huker av for den/de billetten(e) du ønsker å slette, og trykker på "Annuler":

I pop-up-vinduet velger du en annuleringsårsak.

Ønsker f.eks. kunden ikke de reserverte billettene alikevel, velger du "Kunden har avbestilt".

Om ingen av "Annuleringsårsakene" passer, kan du skrive din egen begrundelse under "Beskrivelse".

Husk å trykke "Godkjend" til slutt. Nå er billettene slettet.