Cirkus Arnardo

OFTE STILTE SPØRSMÅL (FAQ)

Ombookninger:

Vi kan ALLTID ombooke billetter - også uansett om det er samme dag.

Dersom en kunde har kjøpt billetter til ordinær pris, og deretter har en rabattkode, så kan vi refundere billettene og deretter selge billettene med rabattkoden.

Spørsmål:
Hvor skriver jeg inn rabattkoden som jeg har mottatt?

Svar:
Gå in via Cirkus Arnardo hjemmeside. Klikk først på "Turnéliste og billetter" på toppen av denne siden. Øverst på siden som åpnes finnes et eget felt der du kan skrive inn koden. Klikk deretter på OK-knappen og du kommer til en liste over forestillinger med rabatterte billettpriser.

Via Eventim.no er der er felt på eventsiden hvor du kan srkive in rabattkoden.

Spørsmål:
Jeg har ikke printer hjemme. Kan jeg vise billettene på mobilen min?

Svar:
Ja, det går helt fint å vise billettene på telefonen når du kommer til forestillingen. Det er ikke nødvendig å skrive ut billettene.

Spørsmål:
Er det varmt i teltet?

Svar:
Ja, teltet er godt oppvarmet og holder en behagelig romtemperatur.

Spørsmål:
Hvor lenge varer forestillingen?

Svar:
Forestillingen varer i ca. to timer, inklusive en pause på 10-12 minutter.

Spørsmål:
Hva er aldersgrensen for barn?

Svar:
Barnebillett gjelder fra 2-14 år. Barn under 2 år går gratis, og behøver ingen egen billett. Fylt 14 år er voksen billett.

Spørsmål:
Kan jeg kjøpe billetter samme dag som forestillingen?

Svar:
Ja, på cirkusplassen åpner billettkontoret kl. 12, og her kan du kjøpe billetter helt frem til forestillingen begynner. På nett lukker salgsportalen 1 time før forestillingen. Telefonbestilte billetter må hentes senest 30 minutter før forestillingen.

Spørsmål:
Når åpner dørene?

Svar:
Dørene åpner 30 minutter før forestillingen starter.

Spørsmål:
Kan jeg bruke ledsagerbevis?

Svar:
Ja, hos Cirkus Arnardo får både bruker og ledsager rabattert barnebillett. Kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter.

Spørsmål:
Har dere egne plasser for rullestoler?

Svar:
Ja, det er tilrettelagt for rullestolbrukere på bakkenivå. Ta kontakt i god tid med Cirkus Arnardos billettkontor på tlf 48304450 (daglig kl 12-17) for mer info og reservasjon av plass. Brukere av rullestol - med eventuell 1 (én) ledsager - får rabattert barnebillett til kr 165,- pr. person/billett.
Kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter. NB: Begrenset antall plasser pr. forestilling.

Spørsmål:
Er det tillatt å ta bilder under forestillingen?

Svar:
Ja.

Spørsmål:
Jeg finner ikke mitt hjemsted på turnélisten. Skal dere besøke flere steder utover de som står på nettet akkurat nå?

Svar:
Ja, nye steder blir offentliggjort hele tiden. Sesongen varer til midt i september.

Spørsmål:
Kan jeg betale med kort?

Svar:
Ja.

Det er vigtigt at vi kun henviser kunder direkte til Arnardo hvis det drejer sig om Rullestol & ledsager billetter.