Følg

Lorensbergsteatern

Spesiell info:

Ombooking: 

Vi kan ombooke billetter.

Kørestol og ledsager:

Lorensberg hanterar ALLA hänvändelser angående Rullstols- och Ledsagarbiljetter själva. Hänvisa kunderna till deras biljettkassa. Tel: +46 31 708 62 00.

Ja de sælger også til handicappede - men uden specifik allokation (udover evt. H). De vurderer selv.

Under sommarstängning på Lorensberg:

Om Kundservice får frågan om rullstolsplatser så får de gärna ringa mig - även om jag har semester - så att vi är säkra på att få rätt info om typ av rullstol mm. Kanske bra att ni har mitt privata mobilnummer om ni behöver ha tag på mig utanför kontorstid? Det är +46 707 652525.

Våra rullstolsplatser är nämligen helt vanliga salongsstolar som monteras bort om det kommer en rullstol. Och om det är en permobil är de ibland för stora för att få plats på de vanliga rullstolsplatserna och då måste vi flytta om ännu mer. Därför vill vi att bara vår personal gör dessa bokningar så att det inte blir problem på föreställningsdagen när gästen kommer hit.

Annet:

 

Rad 11 är bästa raden. Rad 1 används till personer som har svårt att gå - här finns det nämligen ingen trappa. Handikapp platser säljes via Lorensbergsteaterns Biljettkassa: 031-708 62 00.

 

-Det er Lorensbergsteateret selv som sender ut Macken-paket + Roy's bag (produkter). Dersom kundene har spørsmål om disse, så skal vi henvise dem videre til Lorensbergsteateret.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk