Boxoffice: Hvordan sletter man en reservasjon ?

Hvordan sletter man en reservasjon (boxoffice)?

Start med at logge ind i BoxOffice og åbne den ordre du vil slette.

Du kan søge på ordren ved at vælge ”Søg” i øverste venstre hjørne.

Herefter kan du søge på kundens e-mail adresse, navn, telefonnummer, Ordre ID eller stregkode:

Nu har du åbnet kundens ordre.

Hvis du vil slette hele ordren, skal du sætte et flueben ud for ordren og herefter vælge ”Annuller”:

Vil du ikke slette hele ordren, skal du trykke på pilen ned, sætte flueben ud for den/de billet(ter) du ønsker at slette, og vælge ”Annuller”:

Herefter popper en boks op, hvor du skal vælge en annulleringsårsag.

• nsker kunden f.eks. ikke de reserverede billetter alligevel, kan man vælge ”Kunden har afbestilt”.

Er der ikke i forvejen en grund som passer, kan du skrive din egen begrundelse under ”Beskrivelse”:

Husk at trykke godkend til sidst. Så er billetterne slettet.

OBS! Købte billetter må aldrig slettes i din egen kasse. De skal lægges til refundering.