Boxoffice: Hvordan lager man en reservasjon

Hvordan lager man en webreservasjon/salgslink?

Start med å logge inn i BoxOffice..

Deretter velger du det arrangement du vil lage en reservasjon til. Du kan finne arrangementet ved å søke på navnet eller datoen:

Du går nå inn og velger den/de plassen(e) du vil reservere, ved å markere dem:

Deretter trykker du på "Reservasjon", nederst i høyre hjørne:

I pop-up-vinduet kan du søke etter kunden tilfelle de tidligere har kjøpt billetter hos Billettportalen. Du kan f.eks. søke på Navn, tlf-nr, e-mail og deretter velge kunden ved å dobbeltklikke på deres navn:

Om kunden er ny hos Billettportalen, trykker du på "Ny kunde":

Velger du å opprette en ny kunde, skal du deretter taste inn kundens opplysninger:

Når du har gjort dette, trykker du godkjend.
I pop-up-vinduet velger du hvor lenge du vil reservere billetten

Dette gjør du ved å velge dato og tidspunkt for når orderen skal utløpe og deretter trykke "Godkjend".

Det er også en god idé å skrive en kommentar om, hvorfor billetten er reservert under ”Beskrivelse”:

Din reservasjon er gjennomført.

OBS!
Husk å notere Ordre ID.
Du skal selv, ved ordrens utløp, sjekke om reservasjonen er betalt. Er den ikke det, skal den annuleres.