Boxoffice - Hvordan laver man en reservation?

Hvordan laver man en reservation?

Start med at logge ind i BoxOffice.

Herefter vælger du det arrangement, du gerne vil lave en reservation til. Du kan finde arrangementet ved at søge på navnet eller datoen:

Du går nu ind og vælger den/de plads(er) du gerne vil reserverer ved at markere dem:

Herefter trykker du på ”Reservation” i nederste, højre hjørne:

Nu popper en boks op, hvor du kan søge efter kunden i fald de før har købt billetter hos Billetlugen. Du kan f.eks. søge på navnet, telefonnummeret, e-mail adressen… og herefter vælge kunden, ved at dobbeltklikke på deres navn:

Har kunden ikke før købt hos Billetlugen, kan du her også trykke ”ny kunde”:

Vælger du at oprette en ny kunde, skal du herefter indtaste kundens oplysninger, som de står efterspurgt (du skal ikke udfylde kundens tilhørsforhold):

Når du har gjort dette, trykker du godkend.

Nu skal du, i den boks der popper op, vælge hvor længe du vil reserverer billetten.

Dette gør du ved at vælge dato og tidspunkt for, hvornår ordren skal udløbe og herefter trykke godkend.

Det er også en god idé at skrive en kommentar om, hvorfor billetten er reserveret under ”Beskrivelse”:

Nu er din reservation lavet.

OBS!
Husk at notere Ordre ID ned.
Du skal selv, ved ordrens udløb, tjekke om reservationen er betalt. Er den ikke det, skal den igen frigives.