Pumpehuset V. Beatbox

Kørestolsbruger

Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

Det er svært for en kørestol at benytte Pumpehuset, da det er meget svært at få en kørestol ind i koncertsalen
Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da vi pga. husets fredningsstatus ikke kan foretage store renoveringer.