Bremens Teater

Bremen Teater
Nyropsgade 39-41
1602 København V
Tlf.: 30324090 (kontortid mandag-fredag kl. 11-13)
E-Mail – info@brementeater.dk

Praktisk info
Alle bedes komme i god tid, senest 30 minutter før show-start.

Bar og foyer
Baren og foyeren åbner en time før show-start med mindre andet er annonceret i forbindelse med billetten.

Billetkøb
Billetsalg og billetudbyder annonceres i forbindelse med det enkelte arrangement.

Garderobe
Jakker og tasker skal opbevares i garderoben. Det koster 25 kr. Vi tager intet ansvar for løse genstande.

Glemte sager
Vedrørende glemte sager kan der rettes henvendelse til lostandfound@brementeater.dk

Kørestolsbrugere
Til hvert show er der 4 handicappladser placeret bagerst i salen, og der er adgang til teatersalen fra gadeplan via to mindre ramper. Der er installeret lift (maksimum 225 kilo) fra entréen og ned i foyeren, hvor der er adgang til bar samt handicaptoilet. Ved brug af lift til foyeren må der dog påregnes transporttid, da liften er af ældre dato. Vi har i den forbindelse samtidig et samarbejde med vores nabo, Q8, i forbindelse med toiletforhold i gadeplan.

Parkering
Q-Park Vesterport ligger 50 meter fra Bremen Teater og er et af Københavns største parkeringshuse.

Rygning
Rygning er ikke tilladt på Bremen Teater.