Zendesk - mail

Guide til besvarelse af emails

Gul = nye mail

Rød = åben mail, kunden har svaret og mangler svar fra os.

Blå = venter mail, kunden mangler svar fra os (hvis man skal undersøger noget hos fx support, økonomi) eller afventer fakturabekræftelse

Grå =lukkede mail – kunden har fået svar på det de efterspurgte, sagen kan lukkes.

Sort = mails som er i bero, langvarig undersøgelse fra vores side, fx hvis en sag skal til issues.

• Ældeste mail besvares først
  • Man har ansvar for sine egne åbne mail (rød)
  • Alle har ansvaret for at tjekke op på venter mails (blå) ligger under ventende tickets. Her ligger der blandt andet faktura, hvor vi mangler svar fra kunden.

•  Hvordan opretter man en email makro? Se vedhæftet dokument ;-)