Blidösundsbolaget AB

SPECIAL INFO:

• Billettypen machinchefens gäster: Her må kundene kjøpe minimum 4 billetter, for å kunne velge denne billettypen.
  • Til alle arrangementer hvor det ikke står plasser på billettene (selv om det ser ut som om at de har valgt plasser på salkartet): Gästerna placeras på plats av hovmästare.
  • Blidösundsbolaget 1 klass angbåtsmeny: 6+ biljetter => skal booke direkte hos blidäsund.

OMBOOKING:

KØRESTOL / LEDSAGER:

Det er ingen handicap inkl. ledsager billetter KUN kørestol inkl. ledsager

ANDET:

www.blidosundsbolaget.se

Billetkasse:

Försäljning, information och administration: Växel: 08-24 30 90 kontoret@blidosundsbolaget.se

Blidösundsbolaget for all their shows you are allowed to book a maximum of 6 tickets from customer service.