Hvordan laver man en reservation?

Herefter vælger du det arrangement, du gerne vil lave en reservation til. Du kan finde arrangementet ved at søge på navnet eller datoen:

Dobbeltklik på det arrangement, du ønsker. Så kommer du ind på selve arrangementssiden.

Herefter går du ind og vælger den/de plads(er), der skal reserveres, og markerer dem:

Herefter trykker du på ”Reservation” i nederste, højre hjørne:

Efterfølgende popper der en boks op, hvor du kan søge efter de kunder, som allerede er registreret i systemet i fald de før har købt billetter hos jer. Man kan f.eks. søge på navnet, telefonnummeret, e-mailadressen og herefter vælge kunden ved at dobbeltklikke på deres navn:

Har kunden ikke tidligere købt billetter hos jer, kan du her også trykke ”Ny kunde”:

Ved oprettelse af en ny kunde er det obligatorisk at udfylde alle felter med informationer. Det er dog ikke nødvendigt at udfylde kundens tilhørsforhold:

Efterfølgende trykker du på godkend.

Der skal efter aftale med kunden registreres en dato, hvor forinden billetterne skal betales – som regel maks. tre dage. Herefter udløber reservationen. Det er muligt at gå længere frem i kalenderen ved at bruge pilene ved siden af måneden. Tryk derefter godkend.

Der skal altid skrives en kommentar om, hvorfor billetterne er reserveret under ”Beskrivelse”, og at det er efter aftale med dig:

Nu har du reserveret billetterne!

OBS! Husk at notere ordrenr. ned. Du skal selv ved ordrens udløb tjekke, om reservationen er betalt. Er den ikke det, skal den slettes, så billetterne igen frigives.