Hvordan annullerer man en billet?

Her skal du logge ind ved at indtaste din e-mailadresse og dit kodeord:

Der kan søges på ordren ved at vælge ”Søg” i øverste venstre hjørne.

Herefter kan der søges på kundens e-mail adresse, navn, telefonnummer, ordrenr. eller stregkode:

Når kundens ordre er åbnet har du mulighed for at følgende:

1. At slette en hel ordre:

Dette gøres ved at sætte et flueben ud for ordren og herefter vælge ”Annullér”:

2. At slette en del af en ordre:

Dette gøres ved at trykke på pilen, der peger nedad, sætte flueben ud for den/de billet(ter), du ønsker at slette, og vælge ”Annullér”:

Herefter popper der en boks op, hvor du skal vælge en annulleringsårsag. Ønsker kunden f.eks. ikke nogle reserverede billetter alligevel, kan man vælge ”Kunden har afbestilt”.

Er der ikke en årsag, som passer på situationen, kan du skrive din egen begrundelse under ”Beskrivelse”:

Husk at trykke godkend til sidst. Så er billetterne annulleret!

OBS! Husk, at der ikke er returret på allerede købte billetter – heller ikke ved onlinesalg. Derfor bør du aldrig slette allerede gennemførte ordrer.