Problemer med hjemmeside?

Har kunden problemer med vores hjemmeside?

• Hvilken platform bruger kunden? (PC, Mobil, Tablet? Hvilken tablet/mobil?)
  • Hvilket styresystem bruger kunden? (Hvilken version?)
  • Hvilken browser benytter kunden? (Internet Explorer, Google Chrome, Fire Fox eller Safari?)
  • Hvilken browser version benytter kunden?

HUSK AT BEDE KUNDEN OM SKÆRMPRINT! (Guides til skærmprints på de forskellige platforme kan findes på google.)

Bed gerne kunden om at sende en kort beskrivelse af hændelsen/oplevelsen på vores hjemmeside, sammen med skærmprint til kundeservice@billetlugen.dk .

Hvordan finder kunden information om browser version?

Hvis kunden bruger Internet Explorer:

Step 1.
Der er til hver en tid adgang til ”funktioner” i Internet Explorer. Funktioner finder man ved at klikke på tandhjulet øverst i højre hjørne, man kan også benytte den genvej som hedder (Alt+X).

Step 2.
Der kommer et pop-up vindue frem, og man vil herfra have tilgang til forskellige funktioner for Internet Explorer. Her skal man vælge den funktion nederst på listen som hedder ”Om Internet Explorer”.

Step 3.
Der kommer endnu et pop-up vindue frem, hvor der står hvilken browser version kunden benytter.

Hvis kunden bruger Google Chrome:

Step 1.
Der er til hver en tid adgang til ”funktioner” i Google Chrome. Funktioner findes øverst i højre hjørne og er afbilledet med 3 ”streger”.

Step 2.
Der kommer et pop-up vindue frem, og man vil herfra have tilgang til forskellige funktioner for Google Chrome. Her skal man vælge den funktion som hedder ”Om Google Chrome”.

Step 3.
Kunden vil nu bliver videre sendt til en hjemmeside, hvor der kommer informationer frem omkring Google Chrome. På denne side vil der være information omkring browser versionen.

Hvis kunden bruger Fire Fox:

Step 1.
Der er til hver en tid adgang til ”funktioner” i Fire Fox. Funktioner findes øverst i højre hjørne og er afbilledet med 3 ”streger”.

Step 2.
Der kommer et pop-up vindue frem, og man vil herfra have tilgang til forskellige funktioner for Fire Fox. Her skal man vælge det blå spørgsmålstegn i nederst højre hjørne.

Step 3.
Her kommer en menu frem, hvor man skal vælge punktet ”Om Fire Fox”.

Step 4.
Der kommer endnu et pop-up vindue frem, hvor der står hvilken browser version kunden benytter.

Hvis kunden bruger Safari:

Step 1.
Der er til hver en tid adgang til ”indstillinger” i Safari. Indstillingerne finder man ved at klikke på tandhjulet øverst i højre hjørne.

Step 2.
Der kommer et pop-up vindue frem, og man vil herfra have tilgang til forskellige funktioner og indstillinger for Safari. Her skal man vælge den funktion nederst på listen som hedder ”Om Safari”.

Step 3.
Der kommer et pop-up vindue frem, hvor der står hvilken browser version kunden benytter.