Tankerne bag det nye Billetlugen.dk design

Med det nye Billetlugen.dk giver vi billetkøberne en mere inspirerende oplevelse, hvor dine events præsenteres på en endnu flottere og langt mere visuel måde end hidtil.

Der var flere grunde til, at vi havde behov for at gentænke måden, vi præsenterer Billetlugen.dk. Da vi lavede det oprindelige site, var vi en helt anden virksomhed med færre arrangementer, færre brugere og i en verden, hvor smartphones ikke var allemandseje.

Vi har fokuseret på tre ting, da vi lavede det nye Billetlugen.dk:

Vi har villet lave et mere inspirerende kulturwebsite, hvor du bedre kan gå på opdagelse i de mange spændende arrangementer, vi sælger billetter til. Arrangørerne har fået nye muligheder for at præsentere kunstnere og arrangementer med video, billeder og smagsprøver, og vi har lavet en ny kalenderfunktion, ligesom forsiden nu er fyldt med inspiration.

Vi har givet dig større mulighed for at personliggøre din oplevelse. Nogle elsker Mø og andre er til Joey Moe. Du kan nu følge dine favoritevents og -venues, så du ikke først hører om et arrangement, når det er udsolgt.

Endelig har vi lavet en ny mere moderne visuel oplevelse, der også fungerer på smartphones og tablets, og hvor du forhåbentlig kan fornemme, at vi virkelig elsker det, vi går og laver.

Der er stadig mange ting, vi arbejder på, og billetlugen.dk bliver bedre henover de næste måneder, efterhånden som vi lærer mere om, hvordan vores idéer bliver taget imod i den virkelige verden. Vi håber, du vil tage dig tid til at lære de nye ting at kende og dele dine inputs med os på feedback@billetlugen.dk.