Velkommen til Venuepoint HelpCenter

Kære billetsælger

Velkommen til Venuepoints nye Help Center. Her kan du finde information om de forskellige systemer, som I bruger til at oprette og redigere jeres events. Du skal blot logge ind i øverste højre hjørne.

Der er forskellige emner, som kan findes gennem links på forsiden af Help Center, og vi arbejder løbende på at udvide mængden af informationer med vejledning og guides til bl.a. disse systemer:

Hvis du er usikker på, hvordan guiden skal følges bedst mulig for netop jeres arrangement, så tøv ikke med at ringe til vores Support Team, der gerne hjælper og vejleder dig.

Husk, du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail samt ved at sende henvendelse her på siden.

Har du forslag til hvilke type vejledninger, du kunne ønske at finde her, må du meget gerne sende forslagene til support@venuepoint.net

Med venlig hilsen

Venuepoint Support